Yritysrahoitusta – yksinkertaisesti ja luotettavasti

Yritysrahoitus vaivattomasti ilman reaalivakuuksia. Vahvista yrityksen käyttöpääomaa, rahoita investointi tai yrityskauppa. Kehitä yrityksen liiketoimintaa ja luo yrityksestäsi menestystarina suomalaisen rahoituksen turvin.

 • Korko 6-15%

  Yrityslainan korko määräytyy yrityksen taloudellisen tilanteen perusteella.

 • 30 000 – 2 000 000 €

  Rahoitusta voi saada yrityksen lainankantokyvyn mukaan kahteen miljoonaan euroon asti.

 • Laina-aika 3–60 kk

  Kuukausilyhenteisen rahoituksen laina-aika on 1–5 vuotta, kertalyhenteisen 3-12 kk.

Hanki yrityksen rahoitus joustavasti ja vaivattomasti

Rahoituksen hakeminen onnistuu palvelussamme sähköisesti hakemuksen täyttämisestä lainasopimusten allekirjoittamiseen – ilman turhaa papereiden pyörittelyä. Rahoituspäällikkömme palvelevat tarvittaessa yrityksiä hakemusten täyttämisessä. Näin pystymme tarjoamaan yritykselle rahoitusta mahdollisimman nopeasti turvallisuudesta tinkimättä.

Hae rahoitusta

Joutsen Rahoituksen kautta voi hakea reaalivakuudetonta yrityslainaa. Rahoitusta voi käyttää vaihtoehtoisena rahoitusmuotona pankkilainalle tai perinteisen vakuuksiin perustuvan pankkilainan ohella täydentävänä rahoitusmuotona.

Suurimmat edut tarjoamassamme yritysrahoituksessa ovat vaivattomuus ja nopea saatavuus. Reaalivakuudettomana se jättää lisäksi vakuudeksi sopivan kiinteän omaisuuden käytettäväksi muihin rahoitusmuotoihin nyt tai tulevaisuudessa.

 • Ei piilokuluja – korot ja kulut selkeästi esillä
 • Laina­lyhennykset etuajassa ilman lisäkuluja
 • Sujuva, nopea ja turvallinen lainanhaku­prosessi

Rahoitusmuoto on kokonaiskustannuksiltaan edullisempi kuin esimerkiksi laskujen myynti. Perinteiseen pankkilainaan nähden korkoprosentti on usein hieman korkeampi, mutta jättää reaalivakuudet koskemattomiksi. Tarjoamme modernin, joustavan ja nopean tavan hankkia rahoitusta suoraan suomalaisilta sijoittajilta.

Alustava lainatarjous jopa saman työpäivän aikana

Rahoituspäällikömme käsittelevät tarjouspyynnöt saapumisjärjestyksessä. Alustava rahoitustarjous toimitetaan sähköpostitse viimeistään seuraavana työpäivänä.

Pyydä tarjous

Valitse sopivin rahoitusratkaisu

Joutsen Rahoituksen kautta voi hakea joko lyhytaikaista kertalyhenteistä tai pitempää kuukausilyhenteistä yrityslainaa.

Kuukausilyhenteinen yrityslaina

Perinteinen rahoitusratkaisu pitempiaikaiseen rahoitustarpeeseen, esimerkiksi investointeihin, joilla haetaan pitkällä aikavälillä tasaista kassavirran lisäystä.

Kuukausilyhenteisessä yrityslainassa lyhennys ja korko maksetaan kuukausittain tasaerissä. Korko lasketaan vain jäljellä olevalle lainapääomalle.

Laina-aika: 1–5 vuotta.

Lue lisää

Kertalyhenteinen rahoitus

Joutsen Rahoituksen uusi kertalyhenteinen, niin sanottu bullet-laina, on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Lainasta maksetaan kuukausittain vain korko ja koko laina lyhennetään kerralla viimeisessä maksuerässä.

Rahoitusratkaisu sopii parhaiten hankkeisiin, joissa pääoma on sidottuna hankkeeseen määräajan.

Laina-aika: 3–12 kuukautta.

Lue lisää

Jo 178 suomalaista yritystä on saanut kauttamme rahoitusta yhteensä 29,8 miljoonalla eurolla.

Edellytykset yritysrahoituksen myöntämiselle

 • Yritys on rekisteröity Suomeen

  Joutsen Rahoituksen kautta lainaa voivat hakea Suomeen rekisteröidyt yhtiöt, joiden yhtiömuoto on avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö tai julkinen osakeyhtiö. Emme hyväksy markkinapaikallemme toiminimiä, yksityishenkilöitä, yhdistyksiä emmekä osuuskuntia.

 • Yrityksen luottoluokitus on AAA-A

  Jokaisen yhtiön luottoluokitus arvioidaan yhteistyössä Asiakastieto Oy:n kanssa. Luottoluokituksen, liikevaihdon, tuloksen, taseen ja rahoitustuloksen avulla laskemme jokaiselle yritykselle lainankantokyvyn ja korkoprosentin.

 • Lainan takaisinmaksu onnistuu kassavirralla

  Toimimme vastuullisen luotonmyönnön periaatteiden mukaisesti. Kaikkien markkinapaikalle hyväksyttyjen yrityksien pitää selvitä lainan takaisin maksusta omalla kassavirrallaan.

Lue lisää

Yrityslainaa nopeasti ja turvallisesti

Hae yrityslaina nopeasti ja turvallisesti. Lainahakemus arvioidaan huolellisesti ja tarjotaan sijoittajille hajautetusti, mikäli yritys ja hakemus täyttävät luotonmyönnön kriteerit.

 • 15 minuuttia

  Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan hyvänsä - aina yhtä helposti.

 • 2 työpäivää

  Henkilökohtainen yhteyshenkilösi lähettää sinulle lainaehdotuksen hyväksyttäväksi.

 • Korkeintaan viikko

  Sijoittajat pääsevät sijoittamaan lainaasi heti hyväksyttäsi lainaehdotuksen. Voit nostaa lainasi sen täytyttyä kokonaan, tai osissa sen täyttyessä.

Pyydä lainatarjous
  tai  
Täytä lainahakemus

Lainalaskuri yrityslainan kulujen laskemiseen

Määritä haluamasi laina-aika ja lainan määrä. Saat lainalle kuukausierien koon, lainan todellisen vuosikoron ja kokonaiskustannukset.

Kokeile lainalaskuria

Lainanhakijan opas

Lainanhakijan opas

Lainanhakijan oppaasta löydät ohjeet ja tiedot lainahakemuksen täyttämisestä lainan nostamiseen asti.

Lataa Lainanhakijan opas (pdf)

Jäikö kysyttävää?

Soita yrityslaina-asiantuntijallemme arkisin 9-16 010 5244 521

tai jätä soittopyyntö

+358