Käyttämämme rahoitusmuodot tulevat jatkossa monipuolistumaan

Norrhydro – Partner in Success
”Halusimme kokeilla joukkorahoitusta rahoitusmuotona ja Joutsen Rahoituksen tarjoama palvelu ylitti odotuksemme.”
Yrjö Trög, Norrhydro Oy:n toimitusjohtaja

Norrhydro on liikkuvan kaluston hydraulisylintereiden suunnitteluun ja valmistukseen, niiden huoltoon ja kunnossapitoon erikoistunut noin 120 henkilöä työllistävä suomalainen yritys.

Norrhydron hydrauliikkaratkaisuja on käytössä liikkuvissa työkoneissa esimerkiksi erilaisissa nostolaitteissa, metsätyökoneissa ja meriteollisuudessa. Norrhydron asiakkaita ovat esimerkiksi Ponsse, Cargotec, Outokumpu ja Ruukki.

Kasvun ja kausivaihtelun rahoittamiseen Norrhydro valitsi tällä kertaa kumppanikseen Joutsen Rahoituksen.

Rahoitusvaihtoehtoja oli ennen päätöstä pöydällä useampia. Pankin kanssa aloitettiin keskustelu, mutta Norrhydro päätyi Joutsen Rahoituksen tarjoamaan vaihtoehtoon nopeuden ja vaivattomuuden vuoksi. Myös lainan vakuudettomuus oli keskeinen peruste. "Halusimme myös kokeilla vaihtoehtoista rahoitusmuotoa tulevaisuuden rahoitusratkaisujen pohjaksi”, kertoo Norrhydro Oy:n toimitusjohtaja Yrjö Trög.

”Näiden kokemusten perusteella tulemme varmasti jatkossa käyttämään joukkorahoitusta. Homma toimi sujuvasti ilman rahoitukseen usein liittyvää byrokratiaa.”

Sekä verkkopalvelun toimivuus että rahoituspäällikön tarjoama henkilökohtainen palvelu olivat positiivinen yllätys kiittelee toimitusjohtaja Trög.


Lisätietoja Norrhydro Oy:stä: www.norrhydro.com

Rahoittamiamme yrityksiä


Lisätietoa rahoituksesta


Kolme tärkeintä perustetta valinnalle

3 tärkeintä perustetta

Rahoituksen hakeminen Joutsen Rahoitukselta on vaivatonta ja nopeaa. Emme edellytä reaalivakuuksia. Lainan kokonaiskulut ovat järkevät.

Tutustu perusteisiin

Reaalivakuudeton rahoitusvaihtoehto

Vahvista yrityksen käyttöpääomaa, rahoita investointi tai yrityskauppa Kauppalehden (4/2017) vertailun edullisimmalla reaalivakuudettomalla yrityslainalla.

Lue lisää rahoitusmahdollisuuksista