Virallisesti rekisteröity joukkorahoituksen välittäjä

Joutsen Rahoitus Oy on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa suomalainen virallisesti rekisteröity lainamuotoisen joukkorahoituksen välittäjä. Joutsen Rahoituksen palvelussa suomalaiset yritykset voivat hakea yrityslainaa. Rahoitus lainoihin kerätään suoraan rekisteröityneiltä sijoittajilta. Sijoitusasiakkaiksi voivat rekisteröityä suomalaiset yritykset, yksityishenkilöt ja yhdistykset.

Asiantuntevaa palvelua

Yhteistyössä pääomistajamme Suomen Pankkiiriliikkeen ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme pyrkineet tekemään sekä rahoituksen hakemisesta että sijoittamisesta niin helppoa kuin mahdollista – turvallisuudesta tinkimättä.

Yrityksen rahoitusasioissa teitä palvelevat rahoituspäällikkömme. He vastaavat rahoitusta koskeviin kysymyksiin ja tekevät tarvittaessa alustavan lainatarjouksen. Rahoituspäällikömme toimivat myös tukeasi rahoitushakemuksen tekemisessä.

Sijoitusasioissa asiakaspalvelumme toimii palvelun teknisenä tukena. Mikäli haluatte asiantuntijapalveluita sijoittamiseen ja varainhoitoon liittyen, osaa asiakaspalvelumme tarvittaessa ohjata teidät sopivan henkilön puheille Suomen Pankkiiriliikkeessä.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
+358 10 5244 520
asiakaspalvelu@joutsenrahoitus.fi

Palvelemme puhelimitse, sähköpostitse, chatissä sekä verkkopalvelussa arkisin 9–16. Ota yhteyttä haluamallasi tavalla. Voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamisen toimipisteisiimme Helsingissä tai Oulussa.

Joukkorahoitus tarjoaa mahdollisuuksia

Suuryritykset ovat hakeneet lainansa markkinoilta jo vuosisatoja, mutta pk-yrityksille ei vastaavaa suurilla volyymeilla toimivaa rahoitusmahdollisuutta ei ole aiemmin ollut. Joutsen Rahoituksen yrityslainojen markkinapaikka tarjoaa nyt joukkorahoituspalvelunsa sekä rahoitus- että sijoituspalveluista kiinnostuneiden käyttöön.

Rahoituspalvelut

Yritys voi hakee rahoitusta kauttamme. Arvioimme hakemuksen huolellisesti ja tarjoamme lainan sijoittajille hajautetusti, mikäli yritys ja hakemus täyttävät luotonmyönnön kriteerit.

Tutustu rahoituspalveluihimme

Sijoituspalvelut

Sijoitusasiakkaamme kokoavat salkkuunsa osuuksia valmiiksi arvioiduista yrityslainoista. Sijoittaminen tapahtuu joko manuaalisesti tai automaattisesti asiakkaan valitsemien kriteerien mukaisesti.

Tutustu sijoituspalveluihimme

Yhteistyökumppaneitamme

  • Suomen Pankkiiriliike Oy
  • Suomen Asiakastieto Oyj
  • Intrum Justitia Oy
  • Signicat AS
  • Maksuturva Oy

Vahvasti suomalainen

Joutsen Rahoituksen omistavat Suomen Pankkiiriliike ja yrityksen toimiva johto.

Joutsen Rahoituksen pyrkimyksenä on laajentaa suomalaisten yritysten rahoitusmahdollisuuksia tarjoamalla parempi ja toimivampi sijoitus- ja rahoitusmalli. Tavoitteenamme on luoda taloudellista hyvinvointia rahoitettaville yrityksille, sijoittajille ja yhteistyökumppaneille.

Laaja yhteistyöverkosto

Organisaatiomme kuuluu suoraan ja välillisesti kymmeniä yritysrahoituksen ja talouselämän asiantuntijoita. Lisäksi verkostoomme kuuluu yhteistyöyrityksiä eri toimialoilta, joiden kanssa pyrimme molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön.

Teemme laajaa yhteistyötä muun muassa Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa.

Lue lisää yhteistyöstä kanssamme

Pääyhteistyö­kumppanimme

Turvallisuus, tietosuoja ja käyttöehdot

Joutsen Rahoituksen verkkopalvelun käyttäminen on tehty niin helpoksi kuin mahdollista tinkimättä turvallisuudesta.

Verkkopalvelua käytetään salatulla yhteydellä. Kaikki merkittävät toimenpiteet palvelua käytettäessä varmennetaan joko tekstiviestillä käyttäjälle lähetettävällä kertaluonteisella salasanalla, pankkitunnuksilla tai Eu-direktiivin mukaisella sähköisellä allekirjoituksella.

Lue lisää